Thai hieronta kerava sexwork tampere

thai hieronta kerava sexwork tampere

että monet suomalaisetkin ovat Thaimaan matkoilla tottuneet thaihierontaan ja haluavat laadukasta sekä ammattitaitoista hierontaa myös tällä kotimaassaan, mutta sitä on ollut vaikea löytä. Jump to: navigation, search, are You The Owner of This Business? Ennen Suomeen muuttoani (vuonna 2007) omistin ja johdin hierontayritystä 8 vuotta Phitsanulokin kaupungissa Thaimaassa kuuluisalla Wat Nangphaya -temppelialueella. Confirm password email* (Confirmation link will be sent to this email).

Videos

Kerala nre aunty.

Thai hieronta kerava sexwork tampere - Sexwork, tampere, thai

Katso ajankohtaista ja yhteystiedot. Olen Natthiya, lempinimi Kae ja opiskellut thaihierontaa Bangkokin Wat Po Traditional Medical Schoolissa, josta sain certifikaatin vuonna 1999. See on map, tampere - Massage parlors - Phon-Thai Hieronta. If you don't have an account. It will only take a few seconds. 2017 Thai Bun Dee Lapintie 9, 33100 Tampere puh. I have Wat Po certificate from Bangkok Medical school and I speak english. Already have an account?

Kommentit (1)

  1. thai hieronta kerava sexwork tampere sanoo:

    Sexwork tampere thai hieronta tampereella0.. Edelliset käyntini toimineet, etten sanoisi. Tuolla muuten on nyt Tällähetkellä.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *